Valuta:  
Talen:  EnglishDutch
UK: 0044 7527 167 980
NL: 0031 636 103 994
E: info@euvintage.com
CategorieŽn
Begin » Winkel » Fauteuil / stoelen » Charlotte Perriand » » 1A- Hulde aan Charlotte Perriand
Ä0
1A- Hulde aan Charlotte Perriand
1A- Hulde aan Charlotte Perriand
Klik om te vergroten.
1A- Hulde aan Charlotte Perriand

Charlotte Perriand was een Franse architect en ontwerper. Haar werk was gericht op het creëren van functionele woonruimtes in de overtuiging dat beter design helpt bij het creëren van een betere samenleving. In haar artikel "L'Art de Vivre" uit 1981 stelt ze: "De uitbreiding van de kunst van het wonen is de kunst van het leven - leven in harmonie met de diepste drijfveren van de mens en met zijn aangenomen of gefabriceerde omgeving.

Charlotte nam graag haar tijd in een ruimte voordat het ontwerpproces begint.In Perriand's Autobiography, "Charlotte Perriand: A Life of Creation", zegt ze: "Ik ben graag alleen als ik een land of een historische plek bezoek. Ik hou ervan om ondergedompeld te worden in de atmosfeer, in direct contact te voelen met de plek zonder tussenkomst van een derde partij. "Haar benadering van ontwerp omvat het op nemen van de omgeving en waarderen voor wat het was.

Om te zeggen dat we dol zijn op het ontwerp van Charlotte Perriand bij EU Vintage, is een understatement we hebben het onze passie gemaakt om zoveel mogelijk stukken te vinden en ze over de gehele wereld te kopen.

We kunnen met vertrouwen zeggen dat we de grootste voorraadhouder van Charlotte Perriand stoelen en krukken ter wereld zijn, we hebben altijd een grote voorraad beschikbaar en we kunnen elke bestelling vervullen.

Stuur ons een e-mail met uw wensen en waar u woont, zodat we u een op maat gemaakte aanbieding kunnen doen, inclusief verzendkosten.Ä0
Vraag en bestelling
Sturen ons een vraag over dit Product